Silkkipainettu siirtokuva

Silkkipainettu siirtokuva painetaan silkillä siirtokuvakalvolle. Kalvon avulla kuva siirretään tuotteeseen prässäämällä. Hyvä ratkaisu esim. työasujen painatuksiin. Kuvat, logot tai muut grafiikat voidaan painaa valmiiksi eri kokoisina versioina kalvoille. Varastoimme kalvot ja kun tarvitaan uusia asuja, prässäämme tarvittavat kuvat tuotteisiin.
‍Hintaan vaikuttaa painettavien arkkien sekä värien määrä

Digitaalinen siirtokuva

Kuva tulostetaan erikoismateriaalille ja siirretään tuotteeseen prässäämällä. Tällä tekniikalla voidaan toteuttaa mm. yksittäiset nimi- ja numeropainatukset. Sekä pienet määrät logoja edullisesti. Tekniikalla toteutetaan esim. urheiluseurojen joukkueasuja, joissa useita erilaisia ja eri värisiä mainoksia vierekkäin. Hintaan vaikuttaa merkin koko, värien ja merkkien määrällä ei merkitystä.


silkkipainettu siirtokuva silkkipainettu siirtokuva
digitaalinen siirtokuva digitaalinen siirtokuva
Yrityksen logoja tarvitaan työasuihin ym. useasti vuoden aikana. Logosta määritellään esim. kolme eri kokoista versiota, hihaan, rintaan ja selkään. Eli pieni, keskikokoinen ja isoin mahdollinen. Logot voidaan painaa silkkipainolla siirtokalvoille varastoon. Kun työasuja tarvitaan voidaan painetut asut toimittaa nopeasti ja juuri oikeilla etukäteen sovituilla logoilla. Siirtokalvon etu on myös se että logot voi kiinnittää myös muihin tuotteisiin esim. reppuihin, lippiksiin ym.

HINNASTO
 
 
 
 
Posti
Puhelu